Alles over de Iphone en Ipad

Staat u op het punt om een iPad te kopen of krijgt u binnenkort een gratis iPad? Dan bent u bij dit artikel op de juiste plaats. Hier vindt u een kort overzicht van de verschillende iPad’s en achtergrondinformatie.

iPad

De iPad is in 2010 door Apple geïntroduceerd als tablet-pc. De Apple lijkt op de iPhone, maar is een stuk groter en in principe niet bedoeld om mee te bellen. De iPad is met de vingers te bedienen, er is geen stylus voor nodig. De iPad is beschikbaar met WiFi of een uitvoering met cellular om een mobiele verbinding mogelijk te maken, deze versie beschikt tevens over een gps-ontvanger.

Verschillende generaties van iPad

iPad is uitgebracht in tal van verschillende generaties. Op dit moment zijn er vier generaties van de basisvariant, is er een iPad mini, iPad Air en iPad pro uitgebracht. Bijna ieder jaar komt er een nieuwe generatie iPad’s uit met verbeterde prestaties. Op alle iPad’s zit dezelfde software, software die bijna hetzelfde is als de software van de iPhone en andere producten van Apple.

Gratis iPad

Wilt u liever niet direct een hoog bedrag voor uw iPad betalen? Dan kunt u overwegen een iPad op afbetaling te kopen of met een abonnement. In dat geval betaalt u maandelijks een vast bedrag en krijgt u uw iPad direct. Krijgt u een gratis iPad? Dan is deze investering natuurlijk niet nodig!

De nieuwe Iphone

Er komt tegenwoordig elk jaar een nieuwe Iphone uit en elk jaar worden ze weer een stukje beter. Bekijk deze pagina en ontdek de nieuwe Iphone 7 met abonnement.

Tip: iPad tas