Het beste van het beste, de Nokia Lumia 930

Nokia is al jaren een begrip als er gesproken wordt over telefoons. Bij een telefoon van Nokia weet je dat je een sterke, duurzame maar vooral goede telefoon te pakken hebt. Sinds de opkomst van Samsung en Apple is Nokia een beetje naar de achtergrond verdrongen, met de Lumia 930 proberen zij zichzelf weer helemaal terug op het podium te knokken en met succes. De Lumia 930 mag zich meten met de Samsung Galaxy S5 en de iPhone 5S en wordt bij lange na niet ondergesneeuwd, sterker nog, de Lumia 930 is op sommige vlakken duidelijk beter.

Wat is er zo goed aan de Lumia 930?

Om te beginnen kunnen we kijken naar het uiterlijk, zelfs de grootste fans van Apple moeten toegeven dat de Lumia 930 er simpelweg strak uit ziet. Dankzij de metalen rand krijgt de Lumia 930 een heel stijlvol uiterlijk. Verder heeft de Lumia 930 een 20 MP camera aan de voorkant, waardoor je filmpjes met 30 fps kunt schieten. Foto’s zijn ook prachtig en dankzij de synchronisatie met de Cloud en het 4G netwerk staan ze binnen enkele seconden op je laptop. Daarnaast heeft de Lumia 930 TrueColor, waardoor zwart er ook echt uit ziet als zwart.

Waarom zou ik de Lumia 930 kopen?

Misschien wel het grootste voordeel aan de Lumia 930, je hoeft niet elke maand te huilen als je telefoonrekening weer binnen komt. De Lumia 930 is namelijk al los te koop voor maar liefst 369 euro, of in combinatie met een abonnement vanaf 24 euro. Vergeleken met de concurrentie is de Lumia 930 qua prijs dus ruim 100 euro goedkoper. Levert de Lumia 930 daarbij in op de hardware? Vrijwel niet. Als je de Lumia 930 koopt verzeker je jezelf van jarenlang telefoonplezier omdat het gewoon een hele goede telefoon is.

Kijk voor meer Nokia en Microsoft Lumia toestellen op De Lumia Club.