iPhone batterij Zelf vervangen   

 De iPhone is vanaf 2007 de smartphone van Apple. Je kan met de iPhone bellen, sms’en, internetten, mailen, foto’s en video’s bekijken, muziek beluisteren en onder andere games spelen. De mogelijkheden worden elk jaar steeds groter.

Hoe groter de mogelijkheden van de iPhone worden hoe sneller de batterij van de iPhone op gaat. Met elke nieuwe iPhone die er uit wordt gebracht wordt de capaciteit van de batterij vergroot. De iPhone 3G batterij had 1150mAh. De iPhone 4 batterij werd vergroot naar 1420mAh. De iPhone 5 batterij was qua batterij bijna niet vooruitgegaan met 1440 mAh. De iPhone 6 batterij werd wel een stuk beter gemaakt, namelijk: 1810mAh. De iPhone 7 batterij werd weer licht vergroot naar 1960mAh.

Ondanks dat de batterij van de nieuwe iPhone modellen steeds beter en groter word in capaciteit hebben sommige mensen toch last van een batterij die snel leeg gaat. Hoe langer je de iPhone in bezit hebt hoe sneller de batterij opgaat. Elke keer dat je de batterij van je iPhone oplaadt slijt je batterij. Met het slijten van de batterij vermindert de capaciteit en de betrouwbaarheid van je batterij.

Het is verstandig om je batterij alleen op te laden met een originele iPhone oplaadkabel. Originele iPhone kabels zijn te koop via Oplaadkabelshop.nl(https://www.oplaadkabelshop.nl/).

Het kost een hoop geld om je batterij te laten vervangen door een iPhone reparatiespecialist. Tegenwoordig is het ook mogelijk om volledig zelf je batterij te vervangen. Via Gsmaccushop.nl is het bijvoorbeeld mogelijk om zelf een iPhone 6 batterij te kopen waarbij je gratis gereedschapset erbij krijgt. Met de gereedschapset is het mogelijk om zelf je iPhone 6 batterij te vervangen.