Koop vandaag nog de nieuwe Microsoft Lumia 435

Bent u ook fan van het besturingssysteem van de Microsoft Lumia? Het is gemakkelijk, simpel en overzichtelijk. Bent u daarnaast ook nog eens fan van een goedkope telefoon die het wel heel erg goed doet? Zoek dan niet verder maar koop vandaag nog de Microsoft Lumia 435. Niet alleen heeft deze het standaard besturingssysteem van de Microsoft Lumia serie, die door velen wordt bewonderd, maar ook nog eens specificaties waardoor je jezelf afvraagt hoe deze telefoon zo goedkoop kan blijven. Je kunt de Microsoft Lumia 435 al kopen vanaf 80 euro los, of een abonnement vanaf 11 euro. Hierdoor is de Microsoft Lumia 435 in zijn prijsklasse één van de beste telefoon die je kunt kopen.

Wat zijn de specificaties van de Microsoft Lumia 435?

Ten eerste heeft de Lumia 435 een RAM van 1 GB, dit tezamen met een intern geheugen van maar liefst 8 GB en een CPU van 1200 MHZ zorgt voor een telefoon met een enorme snelheid. Deze telefoon doet niet onder voor toestellen die soms wel 2 keer zo duur zijn. Verder heeft de Lumia 435 een uitbreidbaar geheugen tot maximaal 128 gigabyte. Hiermee heeft u ruimte voor al uw vakantie foto’s of persoonlijke documenten. De Lumia 435 heeft verder een prima schermresolutie van 800×400 en een camera aan zowel de voor als achterkant van de telefoon.

Waarom zou ik de Microsoft Lumia 435 kopen?

De Microsoft Lumia 435 is één van de goedkoopste Lumia’s uit de serie, maar is absoluut geen telefoon waar je niets aan hebt. Het heeft dezelfde applicaties en toepassingen als alle andere telefoons, is snel en heeft veel geheugen. Het is alleen een stuk goedkoper omdat het niet het vlaggenschip van Lumia is. Voor veel mensen, is dat ook helemaal niet nodig, deze telefoon biedt wat een telefoon zou moeten bieden.

Voor alle Microsoft Lumia toestellen, check De Lumia Club!