Tele2 abonnement verlengen

Heb jij een abonnement afgesloten bij Tele2, en loopt deze bijna ten einde? Maak je de overweging voor jezelf of je zult blijven bij Tele2 of dat je over wilt schakelen naar een andere aanbieder? Dan kan dit artikel erg behulpzaam zijn. In dit artikel komen namelijk diverse punten aan bod over waarom je Tele2 abonnement verlengen een goed idee is. Het kan dus helpen bij het doorhakken van de knoop bij het maken van je beslissing.

Wanneer kan ik verlengen?

Bij ieder type abonnement die er is kun je vanaf 4 maanden voor afloop van afloop je Tele2 abonnement verlengen. Je kunt dan door in te loggen op je Mijn Tele2 of in te loggen in de App de melding zien dat je de mogelijkheid hebt om te verlengen. De afloopdatum van je abonnement is ook te vinden in je afgesloten contract.

De overstap maken van Tele2 Sim Only naar abonnement inclusief telefoon

Je kunt je Sim Only abonnement omzetten/ verlengen naar een abonnement met telefoon. Dit kan vanaf het moment dat je abonnement al minimaal 4 maanden loopt. Daarnaast moeten er al minimaal twee facturen betaald zijn in die periode.

Redenen om je Tele2 abonnement te verlengen

Als je afgesloten abonnement van een jaar of twee jaar bijna ten einde komt heb je al een lange ervaring op kunnen doen betreft de samenwerking met de provider. Daarnaast heb je een lange periode kunnen ervaren hoe alles werkt en of het bevalt. Mocht je nou twijfelen, dan is het wel zo fijn om weer even te weten welke voordelen je provider aanbiedt. In dit geval spreken we over Tele2. Zij bieden diverse voordelen bij het afsluiten of verlengen van je Tele2 abonnement. Deze staan hieronder op een rijtje:

Als eerste betaal je geen kosten voor het aansluiten. Daarnaast kun je zonder kosten je nummer behouden. Een derde voordeel is dat je flexibele abonnementen aangeboden krijgt. Ook krijg je de grootst mogelijke bundels voor de meest betaalbare prijs. Naast deze voordelen is Tele2 uitgeroepen tot de beste mobiele provider in 2017 en in 2018!

Verlengen met telefoon of toch zonder?

Zodra het tijd is dat je mag verlengen sta je voor de keuze of je dit gaat doen met telefoon of zonder telefoon. Bij je Tele2 abonnement verlengen worden je diverse opties aangeboden. Als je een toestel hebt wat nog geen mankementen heeft, kun je deze nog prima gebruiken. In dit geval zou je kunnen kiezen voor een Sim Only abonnement. Vind je het leuker en prettiger om met de tijd mee te gaan en te schakelen naar een nieuwe toestel, dan kun je kiezen voor een abonnement inclusief nieuwe telefoon. Hierbij krijg je vaak de keuze uit meerdere toestellen. Hierdoor krijg je altijd wat je zelf wenst en wat jij persoonlijk fijn vindt.

Oud toestel inruilen

Bij het schakelen of verlengen van je telefoon abonnement heb je sinds kort een mogelijkheid gekregen van Tele2 om je oude mobiel in te ruilen. Hiervoor krijg je geld terug. Dit bedrag kun je eventueel weer gebruiken bij de aankoop van een nieuw toestel. Hierbij word je Tele2 abonnement verlengen alsmaar aantrekkelijker toch?