Xiaomi telefoonhoesjes

Xiaomi is een succesvolle Chinese telefoonaanbieder die, sinds ongeveer een jaar, ook in Nederland flink aan de weg timmert. De smartphones zijn wat lager in prijs maar toch van uitstekende kwaliteit! Om deze redenen is Xiaomi ook in Europa erg in trek. De smartphone heeft wat leuke snufjes zoals de 13 megapixel camera die zowel prachtige foto’s als selfies maakt. Zet het toestel neer in een bijbehorend telefoonhoesje en ga direct aan de slag met foto’s!

Ook al is de Xiaomi een echte budget telefoon, je wilt hem toch goed beschermen tegen krasjes en barstjes. Dit kan natuurlijk met een telefoonhoesje speciaal voor een Xiaomi smartphone. Gedurende de dag liggen er verschillende gevaren op de loer zoals het per ongeluk laten vallen van je telefoon, lichte waterschade door bijvoorbeeld regen en krasjes door het verschuiven van je smartphone.

Net als voor de veel andere smartphones aanbieders zijn er voor Xiaomi telefoons ook veel verschillende telefoonhoesjes verkrijgbaar zoals hardcases, insteekhoesjes, softcases en flipcases. Een andere oplossing is een Xiaomi bumper. Deze is bedoelt om de zijkant van het toestel te beschermen wanneer je het bijvoorbeeld per ongeluk uit je handen laat vallen. Met een telefoonhoesje blijft uw telefoon langer mooi en tevens langer bruikbaar.