iPhone 6S geruchten

Binnenkort zal alweer de opvolger van de iPhone 6 te verkrijgen zijn. Naar verwachting zal de iPhone 6S eind september uitkomen. Natuurlijk gaan er al vele geruchten rond en wordt er vol verwachting afgewacht tot de release. Aangezien het een S versie is, die de iPhone 6 opvolgt, kan men er eigenlijk al vanuit gaan dat het toestel in ieder geval zal worden voorzien van betere hardware. Dit is namelijk tot nu toe elke keer het geval geweest bij een S variant. Kijk hier om meer te lezen over de iPhone 6S en de 6S Plus!

Eind september zal Apple haar nieuwste iPhone gaan presenteren, de iPhone 6S. De iPhone 6S zal qua uiterlijk niet veel gaan veranderen, de aanpassingen zullen voornamelijk intern zijn. Zo zal de iPhone 6S meer werkgeheugen gaan krijgen en daarnaast een compleet nieuwe processor. Het werkgeheugen zal bij de iPhone 6S worden verdubbeld. Zo werd de iPhone 6 nog afgeleverd met een werkgeheugen van 1 GB, de iPhone 6S zal dan dus een werkgeheugen gaan krijgen van minimaal 2 GB. Het toestel zal een stuk sneller gaan worden en dit is voornamelijk te danken aan de A9-processor. De iPhone 6S zal ook worden voorzien van een nieuwe en snellere grafische chip. Op grafisch gebied zal het toestel er dus ook op vooruit gaan. Hier wordt dan ook enorm veel van verwacht, aangezien de iPhone 6 en de iPhone 6 Plus al over een enorme grafische kracht beschikken.

Een andere grote vooruitgang van de iPhone 6S, is de verbeterde camera. Waar de oudere toestellen standaard werden afgeleverd met een 8,0 megapixels camera, zal dit bij de iPhone 6S niet het geval zijn. Het nieuwste toestel van Apple zal namelijk voorzien zijn van een 12,0 megapixels camera. Daarnaast zal ook de sensor worden vergroot, zodat deze meer licht kan vangen en ook zal de lens worden verbeterd. De lens zal bestaan uit vijf elementen en is dus behoorlijk doorontwikkeld. De lens kan hierdoor meer informatie en details opvangen, waardoor er prachtige foto’s kunnen worden geschoten. Dit is natuurlijk een hele verbetering ten opzichte van de iPhone 6. Apple heeft eindelijk naar haar gebruikers geluisterd en hier ook daadwerkelijk wat mee gedaan.

De iPhone 6S zal waarschijnlijk in vier verschillende kleuren te verkrijgen zijn, namelijk zilver, goud, spacegrijs en rosegoud. De toestellen zijn te verkrijgen met verschillende opslagruimtes. Zo zijn er modellen te verkrijgen met 16GB, 64GB of zelfs 128 GB aan opslaggeheugen. De verwachting is dat de aanschafprijs van de iPhone 6S zal liggen rond de € 699,-.

Aan het design zal niet veel worden veranderd. Wel gaan er geruchten dat Apple ook de iPhone 6S in twee varianten zal gaan uitbrengen. Zo zal er een variant komen met een 4,7 inch scherm en een variant met een 5,5 inch scherm. Dit was ook bij de iPhone 6 het geval. Het toestel met een 4,7 inch scherm zal dan ook resolutie krijgen van 1334 x 750 pixels en het toestel met een 5,5 inch scherm zal een resolutie krijgen van 1920 x 1080 pixels. Het blijft dan nog even spannend tot 9 september, want dan zal Apple de iPhone 6S gaan presenteren.

Wilt u alvast een bijbehorend abonnement bij uw nieuwe toestel? Bekijk alle mogelijkheden voor iPhone 6S abonnementen.