Samsung Galaxy S6 abonnement

De Samsung Galaxy S6 is een enorm populair toestel. Het toestel beschikt over vele goede specificaties, maar daarnaast is multimedia ook enorm belangrijk en dat is zeker bij dit toestel goed terug te zien. Het toestel is te verkrijgen in vier verschillende kleuren en de behuizing is enorm stevig. Deze is namelijk gemaakt van aluminium.

Design en specificaties

De Samsung Galaxy S6 heeft een enorm strak uiterlijk. De behuizing bestaat uit aluminium en glas. De behuizing is ook nog eens enorm dun, met 6,8 mm. Het toestel heeft een 5,1 inch super-amoled-scherm waarop alles enorm helder is af te lezen. De Samsung Galaxy S6 heeft een 16,0 megapixels camera en aan de voorkant bevindt zich een 5,0 megapixels camera voor prachtige selfies. Het toestel draait op het besturingssysteem van Android en samen met de 7 octacore-processor is het toestel ook een enorm stuk sneller geworden. De Samsung Galaxy S6 beschikt standaard over een aantal leuke specificaties, zoals een vingerafdrukscanner, S Health en Samsung Pay.

Abonnement

Aangezien de vraagprijs van de Samsung Galaxy S6 behoorlijk hoog ligt, is het erg aantrekkelijk om het toestel in combinatie met een abonnement af te sluiten. Er zijn vele verschillende aanbieders, die de Galaxy S6 aanbieden. Gebruikers kunnen hun eigen abonnement samenstellen, aan de hand van het dagelijkse gebruik. Aan de hand van het gekozen abonnement, blijkt al snel of de gebruikers nog een klein bedrag voor het toestel moeten bijbetalen of dat zij het toestel gratis krijgen. Het abonnement wordt voor één of twee jaar afgesloten.

Kijk voor meer informatie op http://www.verstandig-vergelijken.nl/samsung-s6-abonnement-vergelijken/