De beste iPhone 7 aanbieding

Er komen weer nieuwe iPhones aan. Volgens de verwachtingen worden de iPhone 7 en iPhone 7 Plus in september 2016 gepresenteerd, waarna ze enkele werken later ook in Nederland te koop zullen zijn. Natuurlijk wil je de beste iPhone 7 aanbieding vinden. Op deze manier kan je een aantrekkelijke korting krijgen wanneer je een iPhone 7 met abonnement aanschaft. Deze aanbieding verschilt per provider. Sommige providers bieden een korting op je maandfactuur, terwijl anderen je bijvoorbeeld gratis extra diensten aanbieden.

 

Verbeterde versie

De iPhone 7 is de opvolger van de iPhone 6S, die precies een jaar eerder in september 2015 werd gelanceerd. Apple komt ieder jaar met een nieuw model iPhone, zo ook in 2016. De iPhone 7 zal in twee edities verschijnen. De iPhone 7 heeft een 4,7 inch scherm en de plusversie is een tikkeltje groter met zijn 5,5 inch. De iPhone 7 is uitgebreid met nieuwe functionaliteiten en betere hardware. Hierdoor is de iPhone 7 sneller en beter geworden dan zijn voorganger.

 

Aantrekkelijke aanbiedingen

Providers weten hoe populair de iPhone is, dus wanneer er een nieuw model uitkomt, zullen ze allemaal met aantrekkelijke aanbiedingen komen. Hier kan jij van profiteren. Bekijk welke aanbieding het beste aansluit op jouw wensen en sluit je abonnement af bij die provider. Sommige providers bieden extra data aan, terwijl anderen juist een fikse korting bieden op de kosten van een los toestel. Ook hebben sommige providers iPhone 7 aanbiedingen met betrekking tot extra diensten, zoals Spotify Premium of een 4G verbinding. Enkele providers bieden zelfs al een iPhone 7 aan met het nieuwe 4G+ netwerk.

 

Korting op je toestelprijs

De meeste providers kiezen ervoor om je een aanbieding te geven die de kosten van je maandelijkse factuur omlaag brengt. Vaak moet je bij een abonnement nog bijbetalen voor het toestel, maar met een aanbieding kan het zijn dat de toestelprijs gratis wordt.