De nieuwe Samsung Galaxy S7

Op dit moment gaan er alweer volop geruchten rond, over de Samsung Galaxy S7. Samsung zou dit toestel graag aan het einde van het jaar willen presenteren, om zo de concurrentie met Apple aan te kunnen gaan. Apple brengt namelijk eind september haar nieuwste toestel uit. Veel is er nog niet gelekt rondom de Samsung Galaxy S7, maar het volgende is alvast bekend.

Specificaties

Volgens documenten die zijn opgedoken in de media, is Samsung op dit moment een versie van de Galaxy S7 aan het testen, die beschikt over de nieuwste snufjes op het gebied van software en hardware. De Samsung Galaxy S7 wordt in het document gelinkt aan de Snapdragon 820-chip van Qualcomm. Dit zal een verandering zijn, aangezien Samsung eerder werkte met de Exynos-chip, die door Samsung zelf is ontwikkeld. Natuurlijk is het nog lang niet zeker met welke chip Samsung uiteindelijk zal gaan werken. Ook gaan er geruchten dat de Samsung Galaxy S7 zal gaan draaien op het nieuwste besturingssysteem van Android, dat in het najaar zal worden uitgebracht. Wel staat vast, dat Samsung heeft gekozen voor een snellere ontwikkelingsmethode. Hierdoor zou het wel mogelijk zijn, dat Samsung haar nieuwste toestel al aan het einde van het jaar zou willen presenteren.

Design

Rond het design van de Samsung Galaxy S7 is eigenlijk nog niets bekend. Wel wordt er verwacht dat er niet veel zal worden veranderd aan het design, aangezien het design van de Samsung Galaxy S6 enorm goed is ontvangen. De behuizing zal dan ook naar alle waarschijnlijkheid weer uit aluminium bestaan. Ook zal er niet veel aan het scherm en de resolutie worden veranderd.