Een goedkope Samsung Galaxy zonder abonnement

Samsung Galaxy’s zijn een van de duurste smartphones die er op dit moment te verkrijgen zijn. In combinaties met een abonnement worden ze wel een stuk betaalbaarder. Vaak is het zo dat hoe langer je vast zit aan je abonnement, hoe minder je maandelijks betaald. Toch vindt niet iedereen het even prettig om vast te zitten aan een abonnement, omdat dit een extra maandelijkse kostenpost is. Voor de mensen die geen abonnement willen afsluiten of in één keer veel geld willen kwijt zijn, zijn er ook betaalbaardere alternatieven.

Een tweedehands toestel

Een tweedehands toestel is een gebruikt toestel dat doorverkocht wordt. Voor een nieuwe smartphone wordt er gemiddeld meer tegen de €600 betaald en voor een tweedehandse smartphone licht dat een stuk lager, namelijk onder de €300. Tweedehandse smartphones kun je op verschillende manieren aanschaffen, maar dit kun je het beste via je kennissen of via marktplaats doen. Omdat je dan meer zekerheid hebt, je moet het toestel altijd zorgvuldig controleren, aanmaken en om het aankoopbewijs vragen. Door dit te doen weet je zeker dat er niks mis is met de telefoon en dat de telefoon niet gestolen is.

Een refurbished toestel

Met een refurbished smartphone heb je vaak meer garantie dan met een tweedehands toestel. Een refurbished telefoon is een telefoon die uitvoerig gecontroleerd is, en waarvan vervolgens alle defecte onderdelen zijn vervangen. Refrubished smartphones zijn vaak niet van nieuwe smartphones te onderscheiden en zijn een stuk goedkoper.

Conclusie

Er zijn dus verschillende mogelijkheden om een goedkope Samsung aan te schaffen zonder abonnement. Afhankelijk van het budget dat je hebt kun je hier dus altijd een passende oplossing voor vinden. Het is wel belangrijk dat je goed onderzoek doet naar de verkoper en de telefoon die hij je aanbiedt. Het is namelijk erg zonde, als je veel geld hebt neergeteld voor een nieuwe telefoon en deze defect is of iets dergelijks.